Minden a mobiltelefonokról: tippek és trükkök

A modern technológiával való lépéstartáshoz kulcsfontosságú a jó mobiltelefon. Képzettnek kell lennie, ha a mobiltelefonokról van szó. Az itt szereplő információknak nagyon hasznosnak kell lennie az Ön számára.

Tudta, hogy a mobiltelefon akkumulátorának van némi fenntartott energiája? Ha úgy találja, hogy a mobiltelefon akkumulátora lemerült, és nincs módja annak feltöltésére, írja be az USSD "* 3370 #" kódot. Akár 50% -kal növekszik a teljesítmény. Ez a tartalék energia a telefon következő feltöltésekor töltődik fel.

Ne érezze szükségét annak, hogy a kiegészítő pénzt egy mobiltelefon képernyővédőjére költse. A mai mobiltelefonok karcálló üvegből készülnek. Ez az üveg olyan erős, hogy még a billentyűk sem karcolják meg, amikor a zsebében lévő telefon mellett vannak. Ez a képernyővédő valószínűleg elpazarolt pénz.

Ha gyenge a jel, vegye fontolóra egy időre a mobiltelefon kikapcsolását. A gyenge jelek hírhedt akkumulátor-disznók a mobiltelefon számára. Nagyon gyorsan elveszíti az áramellátást, ha olyan területen tartózkodik, ahol csak egy-két bár található. Ha azt tervezi, hogy egész nap kimerül, akkor a telefon kikapcsolása egy időre a legjobb megoldás az akkumulátor későbbi üzemben tartására.

Ne felejtse el egyszer-egyszer kikapcsolni okos telefonját. Nem csak otthoni számítógépét hagyhatja állandóan bekapcsolás nélkül, alkalmi újraindítás nélkül. Az okostelefonok kifinomultabbak, mint a múlt telefonjai. Minden alkalmazásukkal és különféle programjukkal alkalmanként újra kell indítani őket.

Ne feledje, hogy az okostelefonok idővel valóban lelassulnak. Igaz, hogy a szoftverek és frissítések letöltése megakadályozhatja a telefon elavulását. Ennek ellenére a frissítések nagyobbak és erőteljesebbek. Végül a telefon nem lesz képes frissíteni annyit, hogy lépést tudjon tartani.

Győződjön meg arról, hogy az akkumulátorához mindig rendelkezésre áll egy töltő. Ha van ilyen az autójában, otthonában és irodájában, bármikor feltöltheti telefonját. Bizonyos alkalmazások sok akkumulátort igényelnek. Kerülje el az akkumulátor energiavesztését.

Ha van okostelefonja, vegye figyelembe, hogy valószínűleg néhány éven belül ki kell cserélni. A számítógéphez hasonlóan a mobiltelefonok is folyamatosan használják a memóriát, és újabb operációs rendszerekre van szükségük. Végül okos telefonja elavulttá válik, és nem lesz memória, vagyis a telefon nem fog megfelelően működni.

Haggasson egy kicsit a következő telefon vásárlásakor. Általában nem számíthat arra, hogy az alkudozás kiskereskedelmi környezetben működik, de ez gyakran hatékony új mobiltelefon vásárlása esetén. Próbáld ki te is. Nem árthat, és az emberek gyakran 50 és 100 dollár között kapják az árat.

Ma kell egy jó mobiltelefon. Fontos, hogy hozzáférjen a kívánt alkalmazásokhoz, a megfelelő specifikációkhoz és a jó akkumulátor-üzemidőhöz. Ezek a tippek a lehető legtöbbet hozhatják ki a telefonból.