Hogyan kezeljük a fogaink költségkímélőbben?

Sok fogorvos úgy találja, hogy furcsa, hogy sok ember gyönyörű mosollyal szeretne, de a jó fogak karbantartása rendkívül fontos. Sok dolog lehet tenni a jó fogászati ​​egészség biztosítása érdekében. Az alábbi tanácsok segítenek abban, hogy a legtöbbet hozza ki a fogorvosi ellátásból.

A cukor nagymértékben befolyásolja a fogak megjelenését, ezért győződjön meg róla, hogy gyakran ivott vizet és más egészséges italokat.

A vérzésgáták gümér-betegséget jelenthetnek, amely komoly problémát jelenthet, ha kezeletlenül kezel. A gumis megbetegedés sebezhetővé teszi a fogak elvesztését, a csontvesztést, a fertőzéseket és a cukorbetegséget.

Ne felejtsd el a fogakat, ha fogantyúzik. Könnyű csak olyan fogakkal ragaszkodni, amelyeket tükörben látni lehet, és negatív következményei lehetnek.

A mosolyod megmutathatja életkorát, ha nem vagy óvatos. Ha sértő, sötét vagy görbe fogakkal rendelkezik, akkor a fogorvosi fogorvoshoz kell fordulnia. Ha rossz mosolyod van, sokkal régebbi lesz. Tehát csökkentse az életkorát, ha a fogorvoshoz beszél.

Ruhadarabot viselhet, hogy álcázza a fogait fehérnek. A világos vörös vagy korall színű árnyalatok segítenek a fogainak tűnni. A rúzs, amely könnyebb lehet az ellenkezője. A fogai kissé sárgulhatnak, még ha fehér is!

A napi egyszálú flossolás valami, amit meg kell tennie a szájhigiénéért. A fogselyem megfelelően elvégzi az összes általános egészségügyi rutint. Óvatosan helyezze be a fogselymet két fog között. Mozgassa a fogsort hátrafelé és előre. Kerülje a fogselyemezést az ínyei alatt; összpontosítson az ínyvonalra.

A szájhigiénia olyan dolog, amit meg kell tartania, még akkor is, ha nincsenek természetes fogai. Ecsetezze be a fogsorát, mintha fogat fogatnál.

A dohányzás rossz az íny és a fogak számára. Ha eddig nincsenek hatások, talán ideje lenne némi kutatást végezni. Tényleg le kell állítania a dohányzást a lehető leggyorsabban. Beszéljen orvosával vagy fogorvosával, hogy hogyan tehet megállni.

Legalább két percig meg kell fognia a fogait. Minél hosszabb ideig tölted a fogmosást, annál tisztábbak lesznek, így alaposan megpróbálják ecsetelni. Ha túl gyors ecsettel dolgozol, ott sok dolgot fogsz hagyni, és valószínűbb, hogy üregeket kap.

Az egészséges táplálékot fel kell venni, ha lehetséges, hogy csökkentse a fogak károsodásának mértékét. Ha csak meg kell tenned a cukros snacket, akkor gyorsan eszed, és azonnal kefélsz. Ez elkerüli az üregeket.

Sokan, akik nem eszik elegendő vitamint és ásványianyag-hiányt tartalmazó tételeket, végül fogászati ​​problémákkal küzdenek. Vegye ki a multivitaminokat, majd nézze meg kezelőorvosát, ha úgy gondolja, hogy javítania kell egészségét.

A megfelelő szájhigiénés rutin nem kell egy órát befejezni. Rengeteg gyors és egyszerű fogorvosi tanácsot talál, amelyek segítenek Önnek. Nem sok gond van a fogak gondozására, és meg kell tennie. Használja ezeket a tippeket, hogy nagy mosolyt tartson az arcán anélkül, hogy sok szóváltás lenne.