Miért van az Apple IPhone egy lába fel a versenytársak

 
Valld be. Nem tudod, hogyan kell használni azt a iPhone-t, amit nemrég adtál. Nos, már nem kell aggódnia. Az alábbi cikk számos tippet tartalmaz ahhoz, hogy segítse Önt az új kedvenc technológiájának irányításában. Olvassa el az olvasást, és nézze meg az internetes tippek legjobb gyűjteményét.
 
Az iphone-t félig rendszeresen újra kell indítani. Ez a kis újraindítás időről időre segít minden alkalmazás, program és egyéb funkció zökkenőmentes és megfelelő működését. Ehhez csak kapcsolja ki a telefont, hagyja ki 30 másodpercig vagy tovább, majd indítsa újra a készüléket.
 
Töltse le és jelentkezzen be az iPhone keresése alkalmazással. Ez a felbecsülhetetlen alkalmazás segíthet megtalálni iPhone készülékét abban az esetben, ha elveszett vagy ellopják. Ez az alkalmazás nem csak lehetővé teszi, hogy megjelenítsen egy üzenetet a képernyőn, vagy hogy a telefon extra hangot adjon, de lehetővé teszi az adatok törlését vagy a távoli helyről történő telefonzárolását.
 
Ha korlátozásokat szeretne beállítani a telefonra, egyszerűen lépjen az "Általános", majd a "Korlátozások" pontra. Tegyen be egy négy számjegyű jelszót, amit emlékezhet. Előfordulhat, hogy korlátozásokat szeretne, különösen, ha szülő vagy korlátozni kíván bizonyos alkalmazásokat a gyereke számára, és ha ezt a jelszót helyezi, akkor ez segít.
 
Túl sok értesítést kap az iPhone-on? Kikapcsolhatja őket. Kattintson a beállításokra, és érintse meg az értesítéseket. Távolítsa el azokat az elemeket, amelyek nem hasznosak az "Értesítési központ" -ból. Ez az akkumulátor hosszabb ideig tartó használatát is segíti.
 
Az idő megtakarításához ne mindig kattintson az "X" gombra, ha az Automatikus javítás funkció hibásan megváltoztatja a szót. A folyamatot gyorsabban érheti el, ha megérinti a képernyőt. Ez automatikusan bezárja a javaslat dobozát, és sokkal könnyebbé teszi az életét.
 
Az iPhone beépített tudományos számológépe segítségével töltse ki magát egy extra modulból. Ehhez indítsa el a telefon szokásos számológépét, és fordítsa el a telefont oldalra, ami a tudományos számológépet fogja megjeleníteni. Az App Store-ban is számos alkalmazás áll rendelkezésre, beleértve a grafikus számológépeket is.
 
Keressen egy alkalmazást, amely lehetővé teszi a telefon tárolására való felhasználását. Lehetőség van szöveg, fényképek, videók és zenefájlok feltöltésére. Az iPhone-t csak a számítógéphez kell csatlakoztatni, hogy hozzáférjen a fájlokhoz, vagy közvetlenül a telefonon keresztül nyithatja meg őket.
 
Még akkor is, ha nem tervezi az iPhone használatát egy ideig, halott akkumulátorral kell tárolni. Hagyja, hogy a telefon teljesen feltöltődjön minden alkalommal, amikor a töltőre kerül, ahelyett, hogy elengedné. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy hátrányosan befolyásolja az akkumulátor kémiai összetételét, esetleg károsíthatja a telefont.
 
Most, hogy elérted a cikk végét, nem kell többé félned az iphoneodtól. Légy felkészülve arra, hogy meghökkentse családját és barátait, amikor tanúi vagytok ennek a csodálatos felszerelésnek. Alkalmazza azt, amit éppen megtanult, és érezd jól magát az új iphone használatával.