Tégla cikk és annak számos előnye az Ön vállalkozása számára

Két veszély merül fel egy informatív cikk írásakor: túl sokat tudunk és túl keveset tudunk a tárgyról. Az előbbi esetben túl sok konkrét részletet tölthet le, elvesztve az általános olvasó érdeklődését. De ha valóban nem ismeri a témát, az intelligens olvasó hamarosan elkapja.

Javítsa a webhely keresési rangsorát több belső link felvételével. Amikor új tartalmat ad hozzá az oldalhoz, kapcsolódjon vissza az előző tartalomhoz. Például, ha van egy blogod a receptekről, és egy olasz tészta ételt tesz közzé, mutatjon be egy linket egy korábbi recepthez, amelyet írt a lasagnáról. Amikor ezt megteszi, automatikusan fellendíti a webhely belső forgalmát, ami emeli a rangsorolást.

A blogolás az üzleti vállalkozás piacának egyik legjobb módja; egy blog segíthet abban, hogy biztonságos helyet szerezzen az iparág gondolatvezetőjeként. Próbáljon meg olyan szellemes cikkeket is beilleszteni, amelyek megmutatják vezetői képességeidet. Ügyeljen arra, hogy az olvasóinak gondolatait is tükrözi az iparág jelenlegi tendenciáiról. Adjon tippeket és tanácsokat az ügyfelek megalapozott döntésének meghozatalához.

Tanulja meg gyorsan cikkeket írni. Amikor elkészíti első vázlatát, csak írja be a gondolatait, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ne aggódjon az első vázlaton túl a helyesírás vagy a nyelvtan miatt. Végezzen helyesírás-ellenőrzést és olvassa el a cikket, szükség szerint változtatva. A gyakorlat során kb. 20 perc alatt jó, rövid cikkeket készíthet.

Megszabaduljon a szószámláló szoftvertől. Fókuszáljon írásban az alapos magyarázatokra és információkra, és csak azokra a tartalmakra vonatkozzon, amelyeket Ön a legfontosabbnak talál. Ha a cikk hosszabb vagy rövidebb, mint az eredetileg tervezte, akkor ez megengedett. Tartsa nehéz tartalmat, és a szavak száma nem számít annyira.

Dolgozzon az írásán. Fontolja az írási képességét olyan készségként, amelyet javíthat. Minél többet dolgozik a cikkírás csiszolásán, annál boldogabb lesz az olvasó az eredményekkel. Gyakorold az olyan dolgok írását, amelyeket nem fog közzétenni, hogy lépést tartsanak az új tehetségekkel.

Tudja meg, ha a cikk valóban olyan jól áramlik-e, mint gondolnád. Olvassa el hangosan egy barát vagy családtag előtt, hogy tanácsot kapjon. Ha valami nem hangzik pontosan neked, vagy nekik, akkor lehet, hogy kicsit meg kell változtatnia.

Vigyázzon, ha hallgatsz az úgynevezett „szakértőket”, akik a tégla cikkelyeket nyújtanak megélhetéshez. Az úgynevezett tégla cikkszakértők jövedelmüket úgy generálják, hogy másoknak megtanítják a tégla cikk területét - nem pedig a jövedelmező tégla cikk kampányok sikeres végrehajtásával; ez csak valami, amit érdemes szem előtt tartani. Minden, amit tanítaniuk kell, nem kerül érvénytelenítésre. Csak tartsa szem előtt.

Mivel felmérte az adott magazinban várható szakértelem szintjét, most nagy esélye van a sikerre. Olyan magazinok számára szeretne cikkeket írni, amelyek üdvözlik a nagyon részletes információkat, de azoknak is, amelyek csak általános ismereteket akarnak. A kulcs a kiadvány specifikusságának egyeztetése.